Skip to main content

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα και την Πέμπτη

Τη Δευτέρα θα βρίσκονται στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. και την Πέμπτη στην πλατεία Δημοκρατίας από τις 10π.μ. έως 3μ.μ.

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε πεζούς στην πλατεία Εμμανουήλ Παππά στους Αμπελόκηπους τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και στην πλατεία Δημοκρατίας την Πέμπτη 11 Μαρτίου από τον ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσει rapid test στη συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου μπροστά από το Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων τη Δευτέρα από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. ενώ την Πέμπτη από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. θα βρίσκεται στην πλατεία Δημοκρατίας (μεταξύ των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Αλεξάνδρου Σβώλου, Αμπελόκηποι) μπροστά από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν και άλλες δράσεις rapid test στο δήμο μας για τις οποίες, οι πολίτες θα ενημερωθούν έγκαιρα.