Skip to main content

Δήμος Χαλκηδόνος: Ανοίγουν σήμερα δεκατέσσερις πιστοποιημένες παιδικές χαρές

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή όλων των παιδικών χαρών και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου.

Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Χαλκηδόνος και παραδίδονται σήμερα προς χρήση έπειτα από τους σχετικούς ελέγχους της Επιτροπής Καταλληλότητας του Δήμου, προκειμένου να παίζουν και να αθλούνται τα παιδιά σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

«Έπειτα από ένα μακρό χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για τη διεκπεραίωση της συγκεκριμένης δωρεάς είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε σήμερα προς χρήση στους δημότες μας 14 νέες παιδικές χαρές που κατασκευάστηκαν με χορηγία του TAP», τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τις υπηρεσίες του TAP και τον TAP για τη δωρεά, όσο και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας η οποία συνέβαλε τα μέγιστα με τις παρεμβάσεις και τους ελέγχους που πραγματοποίησε», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για τους δημότες με μικρά παιδιά, οι οποίοι θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χαίρονται το παιχνίδι με την οικογένειά τους σε χώρους ασφαλείς και πιστοποιημένους.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε και στην κατασκευή, με πόρους του Δήμου Χαλκηδόνος, άλλων 14 σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών, που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Διοίκησης του Δήμου μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή όλων των παιδικών χαρών και στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου Χαλκηδόνος. «Τα παιδιά μας αξίζουν ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές. Γι’ αυτό εργαζόμαστε. Επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε αναβαθμισμένους χώρους αναψυχής και παιχνιδιού για τους μικρούς μας δημότες», συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

«Κύριο στόχο μας αποτελεί η βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους είναι σημαντικό να υπάρχουν σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους για παιγνίδι και διασκέδαση», τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ζήσης Βαϊνάς.