Skip to main content

Δήμος Χαλκηδόνος: Εκδήλωση για τα ασφαλιστικά και τα εργασιακά στα Κουφάλια

Ειδικοί σε θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά υπό τον συντονισμό της Κατερίνας Ζιούτα, παρουσίασαν ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα

Ενημερωτική εκδήλωση για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα πραγματοποίησε στα Κουφάλια η Κατερίνα Ζιούτα υπό την αιγίδα του δήμου Χαλκηδόνος, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες δημότες, ο δήμαρχος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, αντιδήμαρχοι, τοπικοί παράγοντες και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Σαραφίδης.

Ειδικοί σε θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά υπό τον συντονισμό της Κατερίνας Ζιούτα, παρουσίασαν ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα π.ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΑΥ κλπ, ενώ στο τέλος δόθηκαν απαντήσεις σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους πολίτες, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την επιτυχία και την αποστολή των εκδηλώσεων.

Την Τετάρτη 29 ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση υπό τον συντονισμό της κ. Ζιούτα, σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τα δικαιώματα των γυναικών που νοσούν με καρκίνο του μαστού (ποσοστό αναπηρίας, προϋποθέσεις αναπηρικής σύνταξης, επιδόματα ασθενείας και παροχές) στα ΚΑΠΗ Διαβατών.