Skip to main content

Δήμος Δέλτα: Να ληφθούν μέτρα προστασίας για κορωνοϊό σε εργαζόμενους

Ο δήμαρχος Δέλτα είχε επαφές με αρμόδιους φορείς μετά τον θάνατο εργαζόμενου σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕΘ από τον νέο κορωνοϊό.

Επαφές με αρμόδιους φορείς είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης προκειμένου να ληφθούν μέτρα στην περιοχή, μετά και τον θάνατο εργαζόμενου σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕΘ που από κορωνοϊό.

«Η τραγική κατάληξη του εργαζομένου σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕΘ που είχε νοσήσει από κορωνοϊό και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επιτάσσει την λήψη επιπλέον μέτρων στην περιοχή μας προς αποφυγή της διασποράς του ιού», αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης. «Είναι ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη, στέλνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος. Ζητάμε να ληφθούν όλα τα μέτρα για να προστατευτούν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι του δήμου Δέλτα» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης  και συμπλήρωσε: «Επικοινώνησα με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ζήτησα να ληφθούν άμεσα όλα τα μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ για αυτές της περιπτώσεις. Είναι ανάγκη να θωρακίσουμε τους πολίτες μας με προληπτικά μέτρα χωρίς καμία καθυστέρηση».