Skip to main content

Δήμος Δέλτα: Από εβδομάδα θα κλείσουν οι λακκούβες στο Καλοχώρι

Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Δέλτα στη Voria.gr. Γιατί καθυστέρησε η αποκατάσταση του οδοστρώματος στην περιοχή Καλοχωρίου.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχει λυθεί το ζήτημα με τις λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί στη βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου στην είσοδο από Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και οι οποίες δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων (δείτε εδώ), όπως υποσχέθηκε ο δήμος Δέλτα.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου, Βαγγέλης Βαμβάκος, δήλωσε στη Voria.gr πως την Κυριακή το πρωί συνεργείο του δήμου με υδραυλικούς και εργολάβο θα επέμβει στο σημείο προκειμένου να διορθώσει την όποια διαρροή υδάτων υπάρχει και έπειτα να ρίξει χαλίκι και υλικό οδοστρωσίας. Όπως αναφέρει ο κ. Βαμβάκος, ανάλογα με τη φύση της ζημιάς θα κριθεί αν την Κυριακή θα ρίξουν και άσφαλτο ή αν αυτό θα γίνει αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, ήδη τη Δευτέρα το οδόστρωμα θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση ώστε αυτοκίνητα και φορτηγά να περνούν με ευκολία ενώ αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο το σημείο θα έχει αποκατασταθεί πλήρως μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο δήμος δεν έχει διευκρινίσει ακόμα αν πράγματι υπάρχει διαρροή υδάτων η οποία θα δυσχέραινε το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος. Η ΕΥΑΘ δεν έχει διαπιστώσει πρόβλημα στο δικό της δίκτυο, ωστόσο ο αντιδήμαρχος αναφέρει πως στο σημείο υπάρχουν παλιοί σωλήνες που ενδέχεται αυτοί να προκαλούν μέρος του προβλήματος.

Σε ερώτηση γιατί η παρέμβαση του δήμου δεν έγινε νωρίτερα, καθώς η ΕΥΑΘ είχε ήδη διευκρινίσει από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ότι δεν ευθύνεται το δίκτυο της για διαρροή, ο κ. Βαμβάκος εξήγησε πως τέτοιες εργασίες δεν μπορούν να γίνονται τις καθημερινές ημέρες παρά μόνο Κυριακές καθώς ο δρόμος έχει αυξημένη κυκλοφορία και πως την προηγούμενη Κυριακή υπήρχαν προβλήματα λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.