Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΣΙΝΔΟΥ

Σύμφωνα με τον δήμαρχο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προμηθευτεί το σχολείο με δύο προκατασκευασμένους οικίσκους. .

Συνάντηση με τον δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη  και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Δέλτα, Αντώνη Αντωνιάδη  πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Σίνδου Αντιγόνη Σαββίδου συνοδευόμενη από τον διευθυντή εργαστηριακών κέντρων Δήμου Δέλτα Σπύρο Ζέτα τον υποδιευθυντή, Σταμάτη Αγγελίδη και την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων  και κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Σίνδου Σοφία Καραπαύλου  για το κτιριακό.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η εξεύρεση προσωρινής λύσης με την μετατροπή της βιβλιοθήκης του σχολικού συγκροτήματος και ενός ακόμη χώρου που είναι κενός σε αίθουσες  διδασκαλίας.

Παράλληλα ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες  προκειμένου να προμηθευτεί το σχολείο με δύο προκατασκευασμένους οικίσκους που θα πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφαλή φιλοξενία των παιδιών και θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών σε αίθουσες διδασκαλίας.

Το ΕΠΑΛ Σίνδου τελεί από σήμερα υπό κατάληψη για το κτιριακό. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ