Skip to main content

Δήμος Καλαμαριάς: Επιλέχθηκαν οι δικαιούχοι του «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19»

Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που ανανεωθεί το πρόγραμμα οι δημότες θα ενημερωθούν άμεσα με νέα ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.

Παύει να δέχεται αιτήσεις το κοινωνικό πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια – Covid-19», του δήμου Καλαμαριάς, καθώς έχει  συμπληρωθεί ο συνολικός αριθμός των ωφελουμένων δικαιούχων που επλήγησαν από την covid-19 και επιλέχθηκαν για το τρέχον τετράμηνο (Σεπτεμβρίου —Δεκεμβρίου), ανακοίνωσε η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και  Ισότητας των δύο Φύλων του δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωση, διευκρινίζεται μάλιστα  ότι σε περίπτωση που ανανεωθεί και συνεχιστεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης, οι δημότες θα ενημερωθούν άμεσα με νέα ανακοίνωση του δήμου.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι το πρόγραμμα της έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19», υλοποιεί ο δήμος Καλαμαριάς  σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε Saving Food– Saving Lives», στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την Covid-19.

Σκοπός είναι η μηνιαία κάλυψη διατροφικών αναγκών ευάλωτων νοικοκυριών, μέσω διατακτικών επιταγών.