Skip to main content

Δήμος Κορδελιού: 1.100 νέοι κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης (φωτο)

Ξεκίνησαν ήδη να τοποθετούνται στις δύο δημοτικές κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, καλύπτοντας ένα μέρος των αυξημένων αναγκών του δήμου

Με την προμήθεια συνολικά 1.100 νέων κάδων απορριμμάτων ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενισχύει τις υποδομές καθαριότητας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της λειτουργικής αναβάθμισης της εικόνας της πόλης.     

Οι νέοι κάδοι, εκ των οποίων οι 800 είναι πράσινοι τετράτροχοι με ποδομοχλό και οι 300 μπλε κάδοι ανακύκλωσης, ξεκίνησαν ήδη να τοποθετούνται στις δύο δημοτικές κοινότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, καλύπτοντας ένα μέρος των αυξημένων αναγκών του δήμου, με προτεραιότητα την αντικατάσταση των υφιστάμενων φθαρμένων απορριμματοδεκτών.

«Αναβαθμίζουμε ουσιαστικά την καθαριότητα στο δήμο μας, απαντώντας στις μεγάλες ελλείψεις και στα χρόνια προβλήματα, με στόχο να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες μας  και να βελτιώσουμε την εικόνα του δήμου» τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας προσθέτοντας πως «με υποδειγματική συνέπεια συνεχίζουμε να υλοποιούμε όλα όσα δεσμευτήκαμε, έχοντας αντικαταστήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό παλαιών κάδων σε όλο το φάσμα του δήμου και ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το σύστημα της ανακύκλωσης».

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υποδομών καθαριότητας, όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων κ. Γιώργος Μαξούρας, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προμηθεύτηκε μέχρι σήμερα περί τους 1.500 νέους κάδους, ενώ εντός του 2018 προχωρά στην προμήθεια επιπλέον 1.000 νέων κάδων απορριμμάτων.