Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΗ

Από χθες οι εγγραφές των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών στα πλούσια προγράμματα διακοπών και εκδρομών που αρχίζουν τον Ιούνιο

Πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για αυθημερόν, μονοήμερες και πολυήμερες αποδράσεις σε πανέμορφα μέρη της χώρας, από τώρα μέχρι και το Νοέμβριο έχουν συνολικά 9.500 μέλη των ΚΑΠΗ στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, ύστερα από συνεργασία του δήμου μαζί με το Δημοτικό του Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Η αρχή έγινε την Πρωτομαγιά, με τα μέλη των ΚΑΠΗ Αγ. Παύλου, Νεάπολης, Συκεών και Πεύκων να φτιάχνουν ανοιξιάτικα στεφάνια και να απολαμβάνουν τη μονοήμερη εξόρμησή τους στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Κι αυτό, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ήταν η πρώτη… γεύση για τις στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς που πρόκειται να ακολουθήσουν κατά την υλοποίηση των προγραμμάτων εκδρομών, τα οποία έχουν ήδη καταρτισθεί και στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν και μη μέλη των ΚΑΠΗ εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.


«Όλα τα προγράμματα εκδρομών των ΚΑΠΗ μας γνωρίζουν τεράστια αποδοχή από τα μέλη των δομών μας και αναμένονται κάθε χρόνο με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά. Κάθε χρόνο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των παροχών μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώμη των συμμετεχόντων μελών. Για το λόγο αυτό, το φετινό πρόγραμμα διαμορφώθηκε μετά από πολύωρη διαβούλευση των εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ με τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Κέντρου», επισημαίνει ο πρόεδρός του Αριστείδης Γαλανός.

«Ετοιμάζω ταξίδι..»

Τις βαλίτσες τους για Πόρτο Χέλι, Ναύπλιο, Πόρο, Σπέτσες και Ύδρα μπορούν να αρχίσουν να ετοιμάζουν όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις πενθήμερες καλοκαιρινές εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, αφού πρώτα ολοκληρώσουν τις εγγραφές τους που ξεκίνησαν από χθες, Δευτέρα 8 Μαΐου στα κατά τόπους ΚΑΠΗ.

Να σημειωθεί ότι κάθε γκρουπ συνοδεύεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους των μελών των ΚΑΠΗ και νοσηλευτικό προσωπικό.

 Για τους λάτρεις της ορεινής φύσης, ακολουθεί τριήμερη εκδρομή τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στην Καλαμπάκα, το Περτούλι, την Ελάτη και τη λίμνη Πλαστήρα, αλλά και μονοήμερη εκδρομή τον Νοέμβριο στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας.

Καθημερινές βουτιές στη Χαλκιδική

Στο μεταξύ, τις βουτιές τους στη θάλασσα της Χαλκιδικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος τα 9.500 μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΑΠΗ και Θάλασσα», που ξεκινά τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Για τρεις εβδομάδες, όσοι επιθυμούν, θα απολαμβάνουν καθημερινά το μπάνιο τους στην παραλία των Φλογητών, όπου θα μεταφέρονται το πρωί από τα κατά τόπους ΚΑΠΗ και θα επιστρέφουν το μεσημέρι με λεωφορεία που έχει μισθώσει για αυτό το σκοπό ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Οι καθημερινές αυτές εξορμήσεις θα γίνονται με συνοδεία ναυαγοσώστη, φυσιοθεραπευτή, νοσηλευτή και εκπροσώπων των μελών των ΚΑΠΗ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ