Skip to main content

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Διήμερο έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας

Την προσεχή Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Αυγούστου, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοσοδία, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση.

Με σύνθημα «Συνεχίζουμε να προσέχουμε, συνεχίζουμε να βοηθάμε», οργανώνεται έκτακτη διήμερη εθελοντική αμοδοσία από τον δήμο Νεάπολης - Συκεών την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Αυγούστου.

Η διοίκηση του δήμου επισημαίνει ότι η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται μόνο με ραντεβού ενώ θα τηρούνται όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Από τις 8:30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ τα ειδικά συνεργεία αιμοληψίας των νοσοκομείων Θεσσαλονίκης θα περιμένουν τους εθελοντές, την Τετάρτη 26 Αυγούστου στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών και την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης.

Στην ανακοίνωση του ο δήμος καλεί τους εθελοντές να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, επειδή η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται μόνο με ραντεβού, προκειμένου να οριστεί ημέρα και ώρα προσέλευσης για κάθε αιμοδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Συμβουλευτικό Σταθμό Συκεών, στο τηλέφωνο 2313.313 151.

«Oι ανάγκες σε αίμα δεν κάνουν διάλειμμα και δεν σταματούν ποτέ. Ειδικά το καλοκαίρι, καταγράφονται τραγικές ελλείψεις, με τον αριθμό των αιμοδοτών να μειώνεται, και τις ανάγκες σε αίμα να αυξάνονται... » αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά τους ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παρή Γενίτσαρη, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.