Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δωρεάν rapid test για πεζούς την Τετάρτη και την Πέμπτη

Τα rapid test θα γίνουν την Τετάρτη 31 Μαρτίου στο Ωραιόκαστρο και την Πέμπτη 1 Απριλίου στη Ν. Φιλαδέλφεια από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς θα διενεργήσουν στο Ωραιόκαστρο και στη Ν. Φιλαδέλφεια κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν την Τετάρτη 31 Μαρτίου, στο Ωραιόκαστρο και την Πέμπτη 1 Απριλίου, στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Την Τετάρτη τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην πλατεία Χ. Χαραβόπουλου έναντι του δημαρχείου Ωραιοκάστρου και την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία Ν. Φιλαδέλφειας και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πεζούς πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Τα τεστ θα γίνονται από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

Σημειώνεται ότι για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.