Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ 26 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

Ο δήμος είχε αποστείλει σχετική επιστολή προς τον πρωθυπουργό τον περασμένο Νοέμβριο για την παράνομη και αυθαίρετη μεταβίβαση 62 ακινήτων.

Για επιστροφή 26 ακινήτων στην κυριότητα του από το Υπερταμείο κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο δήμος Ωραιοκάστρου είχε αποστείλει σχετική επιστολή προς τον πρωθυπουργό τον περασμένο Νοέμβριο για την παράνομη και αυθαίρετη μεταβίβαση 62 ακινήτων, που εδράζονται στην περιφέρεια του δήμου Ωραιοκάστρου στην «Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου».

Όπως αναφέρει ο δήμος, με την επιστολή διαμαρτυρίας σε συνδυασμό με την κατάθεση της από 01.11.2018 αίτηση ακύρωσης της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου ενώπιον του ΣτΕ, η εκδίκαση της οποίας εκκρεμεί, η Διοίκηση του δήμου κατάφερε - έπειτα από συντονισμένες ενέργειες – να εκδοθεί η υπ’ αριθ. 100/03.05.2019 απόφαση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Δ. Λιάκου, η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθ. 1626/10.05.2019 ΦΕΚ (Τεύχος β΄), σύμφωνα με την οποία από τα 62 συνολικά ακίνητα, εξαιρούνται της μεταβίβασης στην «Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου», τα 26 ακίνητα.

«Δεν εφησυχάζουμε, ο αγώνας συνεχίζεται με κάθε ένδικο μέσο, και για τα υπόλοιπα ακίνητα», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ