Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Έξι υποψηφίους ανακοίνωσε ο Παντελής Τσακίρης

Ακόμη έξι υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» για τον δήμο ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης.

Ακόμη έξι πρόσωπα, τα οποία θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά», ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.
    
«Αυτή τη φορά» αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, οι υποψήφιοι είναι «από τη γενιά των 35άρηδων». Αναλυτικά τα βιογραφικά των υποψηφίων, όπως τα δημοσιεύει η παράταξη του κ. Τσακίρη:

1. Χαράλαμπος Καζαντζίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από  το Ενιαίο Λύκειο Ωραιοκάστρου και σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός Γεωπληροφορικής.

Έχει διατελέσει ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός με εξειδίκευση στη φωτογραμμετρία και την τελευταία πενταετία είναι πιστοποιημένος χειριστής και υπεύθυνος τμήματος υποστήριξης Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών καθώς και υπεύθυνος τμήματος Συστημάτων Γεωπληροφορικής υψηλής ακρίβειας στην εταιρεία GeoSense.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χρήστος Τσελεπίδης  και μέλος του Δ.Σ από την ίδρυσή του.

2. Κώστας Καποδίστριας

Γεννήθηκε το 1982 στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA από το Πανεπιστήμιο Cardiff της Ουαλίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά.

Από το 1997 έως το 2001 υπήρξε αθλητής στην ομάδα μπάσκετ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου. Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. των φοιτητών στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Από το 2001 διατηρεί εταιρεία συμβούλων με κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων σε αναπτυξιακά εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες.

3. Γιώργος Κασιδερόπουλος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983 και από το 1996 ζει στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητες: α) Στην Ηλεκτρολογία και β) Στην Ηλεκτρονική και στον Αυτοματισμό.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Το επάγγελμα αυτό ασκεί από το 2000 μέχρι και σήμερα. Από το 2004 έως το 2016 διατηρούσε τη δική του επιχείρηση με ηλεκτρολογικό υλικό με έδρα το Ωραιόκαστρο.

Από τον Μάιο του 2016 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τη σύνδεση, τον χειρισμό και τη συντήρηση του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Από το 2012 είναι παντρεμένος με τη Μαρία – Ευφροσύνη Βλαχάκη, με την οποία απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Κυριάκο.

4. Δημήτρης Κουλουμπατσάνης

Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, συνέχισε τις σπουδές του στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος με την Πασχαλίνα (Λίλα) Ρήγα, μεταφράστρια, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Βασιλική και τη Στέλλα, και κατοικεί στον Δρυμό.

Από το 2008 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας (Δρυμός και Μελισσοχώρι), διατηρώντας ιδιωτική επιχείρηση.

Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της Μορφωτικής Εκπολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά και σε άλλες συλλογικές δράσεις για τον αθλητισμό καθώς και την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος. Έχει υπάρξει αθλητής μπάσκετ της ομάδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Μελισσοχωρίου και της Δόξας Δρυμού.

5. Αβραάμ Νεοφυτίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα από το 2011. Γνωρίζει την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα.

Είναι νομικός σύμβουλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ», όπου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, συμβάλλοντας στο σημαντικό και αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν η διοίκηση και τα μέλη του σωματείου.

6. Φίλιππος Μπόγιας

Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1973 από δύο αξιόλογους γονείς, τον Βασίλειο και την Ευφημία Μπόγια, και είναι κάτοικος Παλαιοκάστρου από το 1985.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου και γνωρίζει τη γερμανική γλώσσα. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Αλεξανδρή και πατέρας δύο παιδιών.

Έχει διαγράψει την επαγγελματική του πορεία από το 1993 μέχρι και σήμερα στην οικογενειακή επιχείρηση, που βρίσκεται στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.