Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Κατάθεση voucher για εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς σταθμούς

Τα voucher για την εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ θα γίνονται δεκτά από σήμερα - Δείτε τις ώρες λειτουργίας

Με κατάθεση voucher γίνεται η εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ.  

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) γνωστοποιείται πως σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις 20/08/2021 για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και «Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με  παιδιά προσχολικής ηλικίας», τα γραφεία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. θα δέχονται τα voucher των ωφελούμενων.

Τα voucher θα γίνονται δεκτά από σήμερα και οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι από τις 7.30 έως τις 14.00. Τα γραφεία των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. βρίσκονται στην οδό Μακεδονικού αγώνα και Καραϊσκάκη, 1ος όροφος, Παλαιόκαστρο.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αντικειμενικής αδυναμίας προσέλευσης, η κατάθεση των voucher μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στα e–mail doppaopro@oraiokastro.gr κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 2310694566 και 2310690712.