Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Να καθαριστούν τα οικόπεδα ενόψει θερινής περιόδο

Σε περίπτωση μη συνεργασίας των ιδιοκτητών, ο καθαρισμός των οικοπέδων θα γίνει από τον δήμο και τα έξοδα θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες.

Να προβούν άμεσα στον καθαρισμό οικοπέδων (αποψίλωση χόρτων, κλάδεμα δέντρων, περισυλλογή απορριμμάτων) προτρέπει τους ιδιοκτήτες ο δήμος Ωραιοκάστρου. Όπως σημειώνεται, καθώς πλησιάζει η θερινή περίοδος, από την έντονη και άναρχη βλάστηση δημιουργούνται χώροι, όπου συγκεντρώνονται τρωκτικά και φίδια, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.

Σε περίπτωση μη συνεργασίας των ιδιοκτητών, ο καθαρισμός των οικοπέδων θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου και τα έξοδα με προσαύξηση προστίμου, βάσει του Κανονισμού Καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, θα αποσταλούν στον κάθε ιδιοκτήτη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο δήμος Ωραιοκάστρου προσβλέπει στη συνεργασία των πολιτών για την ασφάλεια όλων, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος και ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ανταπόκριση», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.