Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πέμπτο αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το 5ο Αντάμωμα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων» - Πότε θα πραγματοποιηθεί.

Με το 5ο Αντάμωμα χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια προσφυγικής συνεισφοράς, που πραγματοποιούνται στον Δήμο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων που υλοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή και την εγκατάσταση των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Το 5ο Αντάμωμα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων». Στο Αντάμωμα συμμετέχουν ο Μικρασιατικός Σύλλογος Ιωνίας «Ηρόδοτος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου και ο Σύλλογος Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης.

Το 5ο Αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.00, στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων με πατινάδα στους δρόμους γύρω από την πλατεία θα ανταμώσουν και θα χορέψουν χορούς από τις αλησμόνητες περιοχές της Μικράς Ασίας. Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να χορέψουν μαζί με τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων.