Skip to main content

Δήμος Ωραιοκάστρου: Στο πλευρό του Γαβότση η Παναγιώτα Γερασιμίδου

Ο υποψήφιος δημ. Ωραιοκάστρου καλοσώρισε θερμά την κ. Γερασιμίδου χαρακτηρίζοντας «πολύ σημαντική» την προσθήκη της στην παράταξη «Πολιτεία με Όραμα».

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση στηρίζοντας την παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» τάχθηκε η Παναγιώτα Γερασιμίδου.

Ο κ. Γαβότσης καλοσώρισε με θέρμη την κ. Γερασιμίδου χαρακτηρίζοντας «πολύ σημαντική» την προσθήκη της στην παράταξη καθώς όπως ανέφερε «είναι μια γυναίκα που ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου της, και θέλει με την παρουσία της να προσφέρει ενεργά σε πολλές δράσεις. Η προσθήκη της στην παράταξη μας είναι σημαντική και εξασφαλίζει συνθήκες ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας όπου και ζει με την οικογένεια της».

Από την πλευρά της, η Παναγιώτα Γερασιμίδου δήλωσε πως αποτελεί «μεγάλη ευθύνη» για εκείνη, η ένταξή της στην «Πολιτεία με Όραμα» ενώ συμπλήρωσε ότι «επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων μίας νικηφόρας παράταξης, η οποία στις επόμενες εκλογές θα πάρει και πάλι την εντολή για να διοικήσει τον τόπο μας».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής και του δήμου Ωραιοκάστρου, με το οποίο ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στο Γαλλικό ποταμό, το έργο «Κατασκευή διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας» έχει πλέον ολοκληρωθεί».