Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Αλλάζει πρόσωπο η πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου στην Ευκαρπία

Με χρηματοδότηση της κατασκευής από το Πράσινο Ταμείο, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών αναβαθμίζει το αστικό τοπίο της περιοχής.

Η Πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, που αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς της Δημοτικής Ενότητας Ευκαρπίας, αλλάζει πρόσωπο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης και ξανασυστήνεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Παύλου Μελά.

Με χρηματοδότηση της κατασκευής από το Πράσινο Ταμείο, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών αναβαθμίζει το αστικό τοπίο της περιοχής και επιβεβαιώνει ότι η υπόθεση «Δημόσιος χώρος» προσεγγίζεται αποτελεσματικά στον Δήμο Παύλου Μελά.

Πέρα από το εμβληματικό έργο της μετατροπής του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά σε Μητροπολιτικό Πάρκο που είναι σε εξέλιξη, τα τελευταία δύο χρόνια, υλοποιήθηκαν τέσσερις πράξεις – έργα που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητα στον Δήμο Παύλου Μελά:

Η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας στην Άνω Ηλιούπολη, η κατασκευή του πρότυπου Πάρκου στη Νικόπολη, η δημιουργία του νέου κυκλοφοριακού κόμβου των οδών Αγνώστου Στρατιώτη, Ολυμπιονίκη Καρυπίδη και Παπάφη στην Πολίχνη και η αναδιαμόρφωση της Πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου στην Ευκαρπία.