Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Άνοιξε το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό Μαγεμένη Πύλη

Άνοιξε από τις 17 Δεκεμβρίου για να γιορτάσει με παιδιά και γονείς το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένη Πύλη» του δήμου Παύλου Μελά.

Το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένη Πύλη» της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής δήμου Παύλου Μελά, άνοιξε από τις 17 Δεκεμβρίου για να γιορτάσει με παιδιά και γονείς.

Μπορείτε να περιηγηθείτε με ένα κλικ στο www.magemenipili.gr για δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία με τον Άγιο Βασίλη και τα ακούραστα ξωτικά του, που τα Χριστούγεννα 2017, 2018, 2019 ζωντάνεψαν το Μαγεμένο Στρατόπεδο και φέτος, σας καλωσορίζουν στο πιο γιορτινό διαδικτυακό τόπο.

Αξέχαστες ψηφιακές βόλτες στα σπιτάκια της Μαγεμένης Πύλης

Μέχρι και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, οι παιδικοί σταθμοί, η δομή Παιδική Ομπρέλα του δήμου Παύλου Μελά, οι καλλιτεχνικές ομάδες και το τμήμα ρομποτικής της ΙΡΙΣ, θα υποδέχονται στα γιορτινά σπιτάκια της Μαγεμένης Πύλης, μικρούς και μεγάλους, για αξέχαστες ψηφιακές βόλτες.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από ομάδα ειδικών παιδαγωγών του dήμου Παύλου Μελά και έμπειρων καθηγητών μουσικής & χορού και παρουσιάζει καθημερινά, όλο το 24ωρο, τα εξής:

➢ παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Κάρμεν Ρουγγέρη και την παρέα της Χριστίνα Κουλουμπή και Στέφανο Βαρελά,

➢ κουκλοθέατρο ΤΙΚ ΝΙΚ, κάλαντα, μελωδίες και χορευτικά από τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης και Πολίχνης και τη Σχολή Χορού της ΙΡΙΣ, ερμηνείες της Σοφίας Χριστοφορίδου και άλλα μουσικά δρώμενα

➢ κατασκευές από απλά υλικά που όλοι διαθέτουμε στο σπίτι μας, ζωγραφική, διακόσμηση, παιχνίδια και εκπαιδευτική ρομποτική,                                                                                                                                                                                                                    
➢ πεντανόστιμες εορταστικές συνταγές και ιδανικά πιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τους μάγειρες των παιδικών σταθμών και τους σεφ τοπικών καταστημάτων εστίασης.



Dj Χριστουγέννων με καθημερινή ζώνη παιδικού ραδιοφώνου

Ακούμε κάθε μέρα τον DJ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ στη Μαγεμένη Πύλη του Δήμου Παύλου Μελά, με αποκλειστικά παιδικό ραδιόφωνο τις ώρες 10.00 π.μ – 14.00, απόλυτα προσαρμοσμένο στις χριστουγεννιάτικες διακοπές των παιδιών μας και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες –και όχι μόνο- επιτυχίες, όλες τις άλλες στιγμές του 24ωρου.

Είτε από σταθερό ή laptop υπολογιστή, είτε από Tablet ή Smartphone, μπορείτε να επισκέπτεστε το διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό magemenipili.gr, να κάνετε ΚΛΙΚ στο μωβ σπιτάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ντύσετε μελωδικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ώρες που περνάτε με τους αγαπημένους σας στο σπίτι.

Γράμματα στον Άη Βασίλη, δώρα, δώρα, δώρα και ένα παιδικό σαλόνι

‘’Αγαπημένε μου Άη Βασίλη…’’

Στέλνετε ηλεκτρονικά τις σκέψεις τις δημιουργίες σας στον σοφό παππούλη μέχρι το βράδυ της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2021 και συμμετέχετε στην κλήρωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας δήμου Παύλου Μελά, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, για κερδίσετε βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και το μεγάλο δώρο των Επίπλων ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, ένα παιδικό σαλόνι.

Αναζητείτε στο magemenipili.gr το Ταχυδρομείο, γράφουμε στον Άγιο και κάνουμε ΚΛΙΚ στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Μπορείτε να πληκτορογήσετε απευθείας μέσω των διευθύνσεων: magemenipili@pavlosmelas.gr και magemenipili@gmail.com που δημιούργησε η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής,  ειδικά για τα παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του περιμένουν τις ευχές και την αγάπη σας.

Υποστηρικτές της νέας ψηφιακής πλατφόρμας του δήμου Παύλου μελά, είναι όλα τα γνωστά μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, όπως και η Voria.gr, που φιλοξενούνται σε ειδική ενότητα της Μαγεμένης Πύλης.