Skip to main content

Δήμος Παύλου-Μελά: Αύριο η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει τη δράση των κοινωνικών δομών «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου Παύλου Μελά.

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20.30 έρχεται στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννη Κότσιρας και οι συνεργάτες του, που έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με όμορφες μουσικές στιγμές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει τη δράση των κοινωνικών δομών «Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» και «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου Παύλου Μελά, προσφέροντας κυρίως βασικά είδη, λάδια, ζυμαρικά, όσπρια, φρέσκα λαχανικά, κατεψυγμένα λαχανικά, αλάτι, γαλακτοκομικά, γλυκίσματα και άλλα τρόφιμα σε συσκευές μακράς διάρκειας, και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Η είσοδος των πολιτών θα γίνεται μόνο πεζή, από την κεντρική είσοδο του πρώην στρατοπέδου, επί της Λεωφόρου Στρατού.

Απαγορεύεται αυστηρά, για λόγους ασφάλειας, η είσοδος και στάθμευση οχημάτων εντός του πρώην στρατοπέδου, πλην των περιπτώσεων ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Η συναυλία παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρες
Hρακλής Παχίδης: τύμπανα, Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο
Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί
Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου
Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τμήμα Πολιτισμού
T: 2313302835, 937, 938
Email: grpol@pavlosmelas.gr
www.pavlosmelas.gr