Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ευκαρπίας επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 αυτήν την Κυριακή

Εθελοντικές αιμοδοσίες διοργανώνει ο δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στόχος είναι να στηριχτούν άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, καθώς και άτομα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες.

Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και ώρες 9.00-13.00, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ευκαρπίας επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού 1.

Όπως επισημαίνεται, εξαιτίας της επιδημίας της COVID-19 έχουν μειωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή μας στις αιμοδοσίες αναγκαία.

Για την ασφάλεια των αιμοδοτών και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310683254, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 14:00. Επίσης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ και να φορούν μάσκα.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την COVID -19.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310683254.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ