Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: 16.800 μάσκες από τη EUROLAMP για τα σχολεία

Οι μάσκες μίας χρήσης θα διατεθούν στα σχολεία του δήμου Παύλου Μελά για την κάλυψη σημαντικού μέρους των υγειονομικών τους αναγκών.

Μάσκες στα σχολεία του δήμου Παύλου Μελά προσέφερε η ιδιωτική εταιρεία EUROLAMP ΑΒΕΕ σε μια κίνηση που αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.  

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία EUROLAMP ΑΒΕΕ προχώρησε σε δωρεά 16.800 ιατρικών μασκών μίας χρήσης προς τον δήμο Παύλου Μελά με σκοπό να διατεθούν στα σχολεία του δήμου για την κάλυψη σημαντικού μέρους των υγειονομικών τους αναγκών.

Η παράδοση έγινε παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, ο οποίος δήλωσε ότι «κινήσεις σαν αυτές επιβεβαιώνουν τη διαχρονική αξία αλληλεγγύης και τη συνεχή προσφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Είμαστε ευγνώμονες προς την εταιρεία EUROLAMP καθώς ανταποκρίνεται στο ένστικτο που απορρέει από το «δημόσιο καλό» και προσφέρει χωρίς να της ζητηθεί. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε υγειονομικό υλικό και χάρη στη γενναιοδωρία της εταιρείας προς το Δήμο μας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε πολύ μεγάλο μέρος αυτών και ιδιαίτερα στο ευαίσθητο κομμάτι των σχολικών μας μονάδων».

Τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία απηύθυνε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης: «Η πολύ σημαντική δωρεά της EUROLAMP έρχεται ως συμβολική, αλλά κυρίως ως ουσιαστική κίνηση στήριξης στην προσπάθεια που κάνει σύσσωμη η κοινωνία μας απέναντι στην πανδημία. Η ιατρική και η επιστήμη είναι αυτές που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο, αλλά η ενότητα και η αλληλεγγύη θα το επιταχύνουν. Πολλά ευχαριστώ στην εταιρεία και τα στελέχη της».

Οι μάσκες παραδόθηκαν στο δημαρχείο του δήμου Παύλου Μελά, ενώ τη EUROLAMP ΑΒΕΕ εκπροσώπησαν οι κ. Θεοδόσης Θεοδοσόπουλος, διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιώργος Νουσιόπουλος, διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Θεόδωρος Γεωργίου, στενός συνεργάτης της εταιρίας. Τέλος, από τη μεριά του δήμου Παύλου Μελά παρευρέθησαν και οι Στάθης Αναστασιάδης, διευθυντής Παιδείας - Αθλητισμού – Πολιτισμού, Νατάσα Τεφλιούδη, προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας.