Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ: RAPID TEST ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνεχίζεται η πραγματοποίηση rapid test από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για τη ερχόμενη εβδομάδα – Σε ποια σημεία θα γίνονται και τι ώρες

Από τη Δευτέρα 14/06 έως την Παρασκευή 18/06 θα πραγματοποιείται πεζή δειγματοληψία για τον κορωνοϊό με rapid test από το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, από τις 10 έως τις 15.00.

Συγκεκριμένα τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν:

- Δευτέρα 14 Ιουνίου & Τρίτη 15 Ιουνίου στην Πυλαία, επί της οδού Προφήτη Ηλία έμπροσθεν Δημαρχείου Πυλαίας
- Τετάρτη 16 Ιουνίου στο Πανόραμα, πλατεία Δημαρχείου έμπροσθεν ΚΕΠ Πανοράματος
- Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Φίλυρο, έμπροσθεν Κοινοτικού Καταστήματος Φιλύρου 
- Παρασκευή 18 Ιουνίου στο Ασβεστοχώρι,  Πάρκο Ασβεστοχωρίου έναντι πρώην Δημαρχείου Ασβεστοχωρίου, επί της οδού Δημοκρατίας

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Θα τους ζητηθεί  αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η πρωτοβουλία του δήμου γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests). Προηγήθηκαν ήδη 72 έλεγχοι σε Πυλαία, Χορτιάτη, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι - Εξοχή και Πανόραμα, όπου προσήλθαν και εξετάσθηκαν μέχρι στιγμής περισσότεροι από 21.600 συμπολίτες μας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ