Skip to main content

Αντωνούδης: Στόχος ο β' γύρος στις εκλογές του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη

«Ένωρο Δίκτυο» το όνομα του συνδυασμού- Ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Απ. Αντωνούδης παρουσίασε τις βασικές αρχές της διακήρυξης της παράταξης

Τους βασικούς άξονες της διακήρυξης αρχών και στόχων καθώς και το νέο όνομα του συνδυασμού του παρουσίασε στην αποψινή εκδήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Απόστολος Αντωνούδης.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Ένωρο Δίκτυο», θέλοντας να υποδηλώσει την ετοιμότητα των στελεχών του συνδυασμού να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τη εκλογικής αναμέτρησης.

Ο εκλογικός στόχος, όπως τον παρουσίασε ο κ. Αντωνούδης είναι να οδηγηθεί η αναμέτρηση στη δεύτερη Κυριακή, «στόχος δύσκολος», όπως είπε, «αλλά εφικτός».

Ασκώντας κριτική στον νυν δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, είπε ότι η σημερινή διοίκηση είναι καθεστωτική αλλά και κουρασμένη και ότι απέτυχε να εκπονήσει και υλοποιήσει ένα ενιαίο σχέδιο ανάπτυξης για τον δήμο.

«Είναι», είπε «μια συγκόλληση παλαιών παραγόντων από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους που συνενώθηκαν στον καλλικρατικό δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.

Περιγράφοντας τις βασικές αρχές της διακήρυξης αναφέρθηκε στην εκπόνηση ενός ενιαίου σχεδιασμού για το σύνολο του δήμου στη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών, στην τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας, στην ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή και πρωτίστως το περιαστικό δάσος, στην στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη και στην υιοθέτηση συμμετοχικών διαδικασιών όπως π.χ. τα τοπικά δημοψηφίσματα.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αντωνούδης είπε είναι ενεργός στα πράγματα του δήμου εδώ και οκτώ χρόνια. «Θα παραμείνω ενεργός», υπογράμμισε, «μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, καθώς έχουμε αποκτήσει εμπειρία γνώση και αναγνώριση και ήρθε η ώρα όπως είπε να περάσει ο δήμος από τη εποχή των δημοσίων σχέσεων στην εποχή των έργων».

Η επόμενη εκδήλωση του συνδυασμού του κ. Αντωνούδη θα γίνει στις 2/2 στο Φίλυρο όπου η παράταξη θα κόψει την πίτα της.