Skip to main content

Δήμος Προποντίδας: 314.000 ευρώ για αγωγούς ύδρευσης και άρδευσης

Το έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση τμημάτων δικτύων-αγωγών ύδρευσης και άρδευσης που παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας των υφιστάμενων αγωγών

Συνολικά 314.000 ευρώ πρόκειται να κοστίσει το έργο «Κατασκευή Αγωγών Ύδρευσης – Άρδευσης Δήμου Νέας Προποντίδας», το οποίο δημοπρατήθηκε και ανατέθηκε στον ανάδοχο Αθανάσιο Μεταλλινό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική αρχή. Η σύμβαση μεταξύ δήμου και αναδόχου υπεγράφη στις 29 Σεπτεμβρίου, με ποσό 128.426,19 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση τμημάτων δικτύων-αγωγών ύδρευσης και άρδευσης που παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παλαιότητας των υφιστάμενων αγωγών και χωροθετούνται στο Δήμο Ν.Προποντίδας.

Σύμφωνα με τον δήμο, έχουν περαιωθεί οι εργασίες αντικατάστασης τμήματος του αρδευτικού δικτύου Τρίγλιας και του αγωγού ύδρευσης περιοχής Γαλαρινού που εξυπηρετεί τις ανάγκες ύδρευσης στα Δ/Δ Πετραλώνων-Κρήνης. Επίσης κατασκευάστηκαν τα δύο τμήματα του δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Τρίγλιας, η αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης δυτικά του οικισμού Διονυσίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή αγωγού μήκους 1.800μ περίπου που θα συνδέει τις γεωτρήσεις με το αντλιοστάσιο στην περιοχή «Βουλγάρα» Ν.Ποτίδαιας.