Skip to main content

Δήμος Θερμαϊκού: Ανακοίνωσε υποψηφίους ο Γιάννης Μαυρομάτης

Ο δήμαρχος του Θερμαϊκού και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Μαυρομάτης, περιέγραψε τις ενέργειες που έγιναν στην τρέχουσα θητεία.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των πολιτών του δήμου Θερμαϊκού στην εκδήλωση υποψηφιότητας του δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη, γεμίζοντας το αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους.

Στην κατάμεστη αίθουσα και εν μέσω χειροκροτημάτων, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Μαυρομάτης, περιέγραψε τις ενέργειες που έγιναν στην τρέχουσα θητεία, ώστε να ορθοποδήσει ο Δήμος και να διεκδικήσει με καλύτερες συνθήκες την ανάπτυξη που του αξίζει.

«Σημασία έχει από πού ξεκινήσαμε. Αν κάποιος ξεκινήσει από το μηδέν και πάει στο θετικό πρόσημο είναι πρόοδος. Αλλά αν ξεκινήσει από το αρνητικό πρόσημο και πάει στο θετικό, τότε είναι άθλος. Είναι θαύμα. Και το πιο σημαντικό είναι όσα υποσχεθήκαμε που δεν υπήρχαν μέχρι τότε, για όσα δεσμεύτηκα, έγιναν» ανέφερε στην ομιλία του ο Γιάννης Μαυρομάτης.

Κοινωνική πολιτική, καθημερινότητα του πολίτη, περιβάλλον, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, αποκεντρωμένος και λειτουργικός Δήμος, νεολαία, πολιτισμός και αθλητισμός είναι τα στοιχήματα που δόθηκαν στην αρχή της θητείας και κερδίζονται μέσα από σκληρή δουλειά, πάθος και αγάπη για τον τόπο μας. Το μέλλον όμως δείχνει ακόμα πιο ευοίωνο μέσα από το πρόγραμμά της επόμενης τετραετίας, που συνοψίζεται σε δέκα στόχους άμεσης προτεραιότητας, όπως η καθαριότητα, τα έργα υποδομής, ο πολιτισμός και ο τουρισμός.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μαυρομάτης κάλεσε στο βήμα έναν προς έναν τους υποψηφίους του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», που συγκροτούν μια μεγάλη, ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, υπερκομματική και δημιουργική δύναμη.

Τέλος, ζήτησε την εκ νέου στήριξή των δημοτών ώστε όλα τα ανοιχτά θέματα άμεσα να προχωρήσουν και τόνισε πως κάθε ψήφος είναι σημαντική με αντίκτυπο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.