Skip to main content

Δήμος Θερμαϊκού: Απομακρύνθηκαν τα ογκώδη, καθαρά τα πεζοδρόμια (φωτο)

Αρκετά φορτία τριαξονικών φορτηγών απομάκρυναν από τα πεζοδρόμια οικιακά απορρίμματα και οικοδομικά υλικά, που εμπόδιζαν τη διέλευση των πεζών

Ολοκληρώθηκε σήμερα η περισυλλογή αδρανών υλικών και ογκωδών αντικειμένων από όλη την επικράτεια του Δήμου Θερμαϊκού.

Αρκετά φορτία τριαξονικών φορτηγών απομάκρυναν από τα πεζοδρόμια οικιακά απορρίμματα και οικοδομικά υλικά, που εμπόδιζαν τη διέλευση των πεζών για πολλούς μήνες.

«Πεζοδρόμια από κάθε γειτονιά του Δήμου μας ξαναέγιναν προσβάσιμα στους πολίτες, αφού είχαν καταστεί χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων και διαφόρων ογκωδών αντικειμένων. Επιτέλους, αναδεικνύονται οι περιοχές μας και ξαναβρίσκουν την παλιά αίγλη τους. Η καθαριότητα, πλέον, δεν περιορίζεται μόνο στα σπίτια μας και οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει», επισημαίνει ο Δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον εργολάβο, κ. Μαρκούδη, για τις αφιλοκερδείς προσπάθειές του στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στον Δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, και την Διοίκηση του Δήμου του, όπως και στο σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού, που στάθηκαν αρωγοί στις ενέργειες της Διοίκησης, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη επιχείρηση το συντομότερο δυνατόν. Το πριν και το μετά είναι κάτι παραπάνω από εμφανές! Δεν μας αξίζει τίποτα λιγότερο από μία ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ! Πολιτισμός σημαίνει και ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! Σας ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στη διατήρησή του!», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.