Skip to main content

Δήμος Θερμαϊκού: Διανομή τροφίμων για όσους το έχουν ανάγκη

Προσφέρονται δύο γεύματα την ημέρα για 14 ημέρες και πακέτα με βασικά προϊόντα μακράς διάρκειας και με προϊόντα ειδών υγιεινής και ατομικής προστασίας

Με διανομή γευμάτων υλοποιείται η δράση για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών των ωφελούμενων του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" στον δήμο Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, προσφέρονται δύο γεύματα την ημέρα για 14 ημέρες, δύο πακέτα με βασικά προϊόντα μακράς διάρκειας και με προϊόντα ειδών υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Οι συσκευασίες παραδόθηκαν σήμερα στο χώρο των Κοινωνικών Δομών παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Χρήστου Μήττα, και του αντιδημάρχου Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Παναγιώτη Τροκάνα.

Στη συνέχεια οι δύο άντρες επισκέφθηκαν το δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, ο οποίος εξήρε τη στρατηγική συνεργασία των δύο Υπηρεσιών, ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη και επεσήμανε τα εξής: «Η προστασία των ευπαθών συμπολιτών μας αποτελεί υποχρέωση για την Αυτοδιοίκηση, η οποία φροντίζει σε καθημερινή βάση να καλύπτει τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας».