Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΠΟ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

Από την 1η Νοεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου θα μπορούν οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Θεσσαλονίκης να κάνουν αίτηση για ανανέωση των καρτών στάθμευσης

Από την 1η Νοεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται αιτήσεις για την ανανέωση των καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα από την 1η Νοεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για την  ανανέωση των καρτών στάθμευσης μόνιμου κατοίκου για την Α΄ και τη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης προτρέπει τους κατοίκους των Α΄ και Γ΄ Δημοτικών Κοινοτήτων οι οποίοι είναι κάτοχοι της κάρτας μόνιμου κατοίκου και επιθυμούν την ανανέωσή της για το έτος 2022 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του THESI (www.thesi.gr) προς αποφυγήν αναμονής και συγχρωτισμού στις δημοτικές υπηρεσίες.
Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο αντίστοιχο  γραφείο του Δήμου στο οποίο εκδόθηκε η κάρτα, καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή), ώρες εξυπηρέτησης κοινού (08:00-14:00). Συγκεκριμένα :
 
--- Για την Α΄ Δημοτική Κοινότητα: Στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Βασ Γεωργίου Α΄ 1), 2313 317292, thesikarta_a@thessaloniki.gr
 
--- Για τη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα: Στο κτίριο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας (Θεοφίλου 25, Άνω Πόλη), 2313 317269,70,71, thesikarta_c@thessaloniki.gr
 
Επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δήμου ότι η εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία θα λαμβάνει χώρα τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας COVID-19, κατά προτίμηση αλλά όχι αποκλειστικά κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Προβλέπονται η τήρηση απόστασης ενάμισι μέτρου και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Οι αιτούντες ενημερώνονται μέσω e-mail και μηνύματος sms στο κινητό τους για την πορεία ολοκλήρωσης όλης της διαδικασίας ανανέωσης της κάρτας στάθμευσης μόνιμου κατοίκου. Σημειώνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η ίδια κάρτα στάθμευσης (αυτοκόλλητο), συνεπώς δεν απαιτείται να προσέλθει ο πολίτης στην υπηρεσία για παραλαβή νέας κάρτας.
Περισσότερες πληροφορίες: www.thesi.gr, thesi@thessaloniki.gr, 2313 317.292.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ