Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
x

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Η Διοίκηση θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ώστε μετά από διαβούλευση με τους φορείς, να είναι σαφείς οι κανόνες που θα ισχύσουν από 25/5.

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να αποφασιστούν οι ρυθμίσεις ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους ενόψει της επανεκκίνησης της εστίασης στις 25/5.

Στη συνεδρίαση στην οποία συμμετέχουν παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχουν κληθεί φορείς της πόλης, θα παρουσιαστεί η εισήγηση της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης με βάση τις διατάξεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους  που εμπεριέχονται στη νομοθετική πρωτοβουλία για τις ειδικές μορφές τουρισμού και  την τουριστική ανάπτυξη.

Η Διοίκηση θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις ώστε μετά από διαβούλευση με τους φορείς, να είναι σαφείς οι κανόνες που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2020, όπου και αναμένεται η επαναλειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ).

Την ερχόμενη εβδομάδα η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει τις προτάσεις της για την ανάπτυξη προσωρινών ποδηλατοδρόμων, δρόμων ήπιας κυκλοφορίας και πεζοδρομήσεων με βάση τον ίδιο υπό ψήφιση νόμο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ