Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Διοικητική αποβολή της εταιρείας από το πάρκινγκ του δημαρχείου

Η ιδιωτική επιχείρηση, που είχε την εκμετάλλευσή του, αρνείται να προχωρήσει σε οικειοθελή παράδοση του σταθμού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος

Τις κατά νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες για την υπόθεση του υπογείου πάρκινγκ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα κινήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι η ιδιωτική επιχείρηση, που είχε την εκμετάλλευσή του, αρνείται να προχωρήσει σε οικειοθελή παράδοση του σταθμού.

Ουσιαστικά, ο δήμος θα προχωρήσει στη διοικητική αποβολή της εταιρείας, ενώ το πάρκινγκ, τουλάχιστον προς το παρόν, παραμένει ανοιχτό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης «η συμβατική διάρκεια παραχώρησης του σταθμού σε ιδιωτική επιχείρηση εκμετάλλευσης έχει προ καιρού λήξει».

Διαβάστε ακόμη: Άνω κάτω με το υπόγειο πάρκινγκ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης

«Με βάση τους όρους της σύμβασης και των σχετικών παραρτημάτων αυτής, η ιδιωτική επιχείρηση -με μόνη την παρέλευση του συμβατικού χρόνου- είχε την υποχρέωση της άμεσης και απρόσκοπτης παράδοσης του σταθμού στον Δήμο Θεσσαλονίκης, πλην όμως μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει», σημειώνεται από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλ. 2313 317.930 (από τις 7.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ)», καταλήγει η ανακοίνωση.