Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΙΧΜΕΣ ΤΣΑΒΛΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ

Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καλεί τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης να προστατέψει την πνευματική περιουσία του δήμου.

Σκληρή κριτική με ανάρτησή του στο facebook κάνει στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής για τη διαχείριση της κυβερνοεπίθεσης στις δημοτικές υπηρεσίες.

«Όταν εν μέσω πανδημίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά, είναι δυνατόν να μένει απροστάτευτο το ψηφιακό συστημα του Δήμου; Πού ειναι η smart city??? Μήπως αντί να δαπανά ο Δήμαρχος χρήματα για ακριβά χαλιά στο γραφείο του ή να δίνει 7.000.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, να φρόντιζε να προστατέψει την πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών;», διερωτάται ο κ. Τσαβλής.

Αναλυτικά η ανάρτηση Τσαβλή:

Θα έπρεπε να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί  στις διαβεβαιώσεις που δεχόμαστε από το Δήμαρχο και τη Διοίκηση σχετικά με το ψηφιακό black out, την απώλεια ή μη ηλεκτρονικών αρχείων και την αποκατάσταση της ζημιάς που συνέβη πρόσφατα στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ποτέ στην ιστορία του Δήμου δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο. Είχε ο Δήμος δικλείδες ασφαλείας; Δεν επρεπε να έχει; Φρόντισε η Διοίκηση να υπάρχει ασφάλεια; Οταν εν μέσω πανδημίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά, είναι δυνατόν να μένει απροστάτευτο το ψηφιακό συστημα του Δήμου; Πού ειναι η smart city??? Μήπως αντί να δαπανά ο Δήμαρχος χρήματα για ακριβά χαλιά στο γραφείο του ή να δίνει 7.000.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, να φρόντιζε να προστατέψει την πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών; Απευθύνεστε σε χαμηλής νοημοσύνης πολίτες κύριοι της Διοίκησης; Οι συνθήκες απαιτούν ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ αντιδημάρχων, συγνώμες και λήψη άμεσων μέτρων.  Ο βασιλιάς (Λουδοβίκος) είναι γυμνός! Έλεος πια με την ανικανότητα και τις selfies.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ