Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί από αύριο το ΚΕΠ της Β' κοινότητας

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επαναλειτουργία από αύριο, Τετάρτη, του ΚΕΠ της Β' δημοτικής κοινότητας σε νέο ανακαινισμένο χώρο.

Την επαναλειτουργία του ΚΕΠ B' δημοτικής κοινότητας, στο νέο του πλήρως ανακαινισμένο χώρο, στην οδό Λαγκαδά 59 και Καπάτου (ισόγειο 12-όροφων πολυκατοικιών ΟΑΕΔ) από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 ανακοινώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού CΟVID-19, η εξυπηρέτηση των πολιτών γίνεται και στο ΚΕΠ αυτό, όπως σε όλα τα ΚΕΠ, μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι επιτρέπεται η μετάβαση των πολιτών προς δημόσια υπηρεσία και τα ΚΕΠ, «μετά από τον καθορισμό ραντεβού, για το οποίο ενημερώνεται εγγράφως ή ηλεκτρονικώς ο πολίτης και υπό την επιπλέον προϋπόθεση επίδειξης της ως άνω ενημέρωσης». Για τον λόγο αυτό τα ΚΕΠ του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά το κλείσιμο ραντεβού, αποστέλλουν στα κινητά των πολιτών σχετικό SMS, έτσι ώστε να είναι νόμιμη η μετάβαση τους στο ΚΕΠ, σε συνδυασμό με την αποστολή μηνύματος από τους πολίτες κωδικού «3» στο 13033.

Τα στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού στο συγκεκριμένο ΚΕΠ είναι:
Τηλέφωνο : 231-350-1040
e_mail : d.thessalonikispd@kep.gov.gr

Σημειώνεται ότι το ωράριο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πολιτών στο ΚΕΠ της Β' δημοτικής κοινότητας, όπως και των υπόλοιπων ΚΕΠ του δήμου Θεσσαλονίκης, είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 08:00-15:00.