Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Αιτήσεις για συμμετοχή στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ο δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που λειτουργεί.

Τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης στο οποίο υλοποιούνται προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας συνεχίζουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1Αστικοί λαχανόκηποι25
2Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση25
3Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων25
4Αθλητισμός και διατροφή25
5Δημιουργία Ιστοσελίδας50
6Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν25
7Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)50
8Κινηματογράφος25
9Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)25



Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά και τα προγράμματα θα ξεκινήσουν με την συμπλήρωση των τμημάτων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα υποβάλετε αποκλειστικά ηλεκτρονικά στα emails: d.kiose@thessaloniki.gr & m.georgiadou@thessaloniki.gr. Συγκεκριμένα, λόγω και των μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, οι ενδιαφερόμενοι αφού κατεβάσουν και συμπληρώσουν όλα τα πεδία της συνημμένης αίτησης και των όρων συμμετοχής, θα την αποστείλουν ενυπόγραφη ηλεκτρονικά, έχοντας παράλληλα επισυνάψει αντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου. Οι συμμετέχοντες θα υπογράφουν πρωτοτύπως την αίτησή τους κατά την ημέρα προσέλευσής στην αρχική εκπαιδευτική συνάντηση.

Για την κατάθεση των αιτήσεων κατ’ εξαίρεση, και μόνο, οι ενδιαφερόμενοι που αδυνατούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την υποβολή της αίτησης, έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο Τμήμα Προγραμμάτων & Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού(Κλεάνθους 72) με τα παραπάνω αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Συνημμένα:  

-Αίτηση συμμετοχής εκπαιδευόμενου-Οδηγίες- Όροι συμμετοχής-Διαδικασίες

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης(Τμήμα Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης) Κλεάνθους 72-Άνω Τούμπα.

Ώρες κατάθεσης αιτήσεων καθημερινά: 11:00-14:00

Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 16:30-21:30 (απογευματινές ώρες μόνο)

Τηλ. :2313318664-62    Ταχ. Διεύθυνση: Κλεάνθους 72-ΤΚ 54453

Email: d.kiose@thessaloniki.gr/ m.georgiadou@thessaloniki.gr

 Θα  τηρηθεί σειρά  προτεραιότητας.