Skip to main content

Νέες διαγραμμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης - Βίντεο από drone

Ανάλογες εργασίες έχει προγραμματιστεί να εκτελεστούν τις επόμενες ημέρες στην Όλγας, στην Παπαναστασίου, στη Δελφών και στην Κωνσταντινουπόλεως.

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζεται το προσωπικό της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του δήμου Θεσσαλονίκης, προχωρώντας σε έργα διαγραμμίσεων σε κομβικούς δρόμους της πόλης.

Οι φρεσκοβαμμένες γραμμές στις λωρίδες κυκλοφορίας και στις διαβάσεις πεζών βελτιώνουν το οδικό δίκτυο και διαμορφώνουν συνθήκες άνετων και ασφαλών μετακινήσεων για οδηγούς και πεζούς.

Σήμερα, Κυριακή, τα συνεργεία του δήμου εργάστηκαν σε ορισμένους από τους πλέον κεντρικούς δρόμους της πόλης, προχωρώντας σε διαγραμμίσεις σε τμήματα της Μεγάλου Αλεξάνδρου, της Μ. Ανδρόνικου, της Βασ. Γεωργίου και της Τσιμισκή. Τις παρεμβάσεις στη Μεγάλου Αλεξάνδρου επιθεώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ανάλογες εργασίες έχει προγραμματιστεί να εκτελεστούν τις επόμενες ημέρες στη Βασιλίσσης Όλγας, στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στη Δελφών και στην Κωνσταντινουπόλεως.