Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

«Τα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι όλα κλειστά» είπε και συμπλήρωσε ότι θα στήνονται πάγκοι στους αθλητικούς χώρους για τα αντικείμενα των αθλούμενων.

«Τίποτα δεν θα είναι ίδιο από τη Δευτέρα» επισήμανε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αθλούνται οι δημότες στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus, ο κ. Λεκάκης αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τη συμμετοχή 200 Δήμων της χώρας για το «τι μέλλει γενέσθαι με τον αθλητισμό σε επίπεδο κυρίως τοπικής αυτοδιοίκησης», όπως είπε.

«Τα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι όλα κλειστά» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «θα στήνονται πάγκοι στους αθλητικούς χώρους προκειμένου να αφήνουν τα πράγματά τους οι αθλητές».

Για τα κυλικεία που βρίσκονται στους εν λόγω χώρους ο κ. Λεκάκης είπε ότι «απαγορεύεται να λειτουργήσουν, άρα οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους οτιδήποτε χρειάζονται».

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι «οι υπάλληλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης θα καταγράφουν ώρα εισόδου και εξόδου των αθλητών και θα διενεργούν θερμομετρήσεις» ενώ όπως σημείωσε, τα άτομα που ανήκουν στο προσωπικό θα φορούν μάσκες και γάντια.

Τέλος, αναφερόμενος στις ημέρες της καραντίνας ανέφερε ότι σημειώθηκαν βανδαλισμοί σε περιφράξεις ανοιχτών γηπέδων στη Θεσσαλονίκη καθώς ορισμένοι προσπάθησαν να μπουν μέσα – αψηφώντας τα μέτρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ