Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης:Την Τετάρτη η παρουσίαση του Τεχνικού Προγράμματος

Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη σχολική στέγη και στις μικρές παρεμβάσεις και συντηρήσεις στις γειτονιές.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία αποτελείται από τους φορείς και κατοίκους της πόλης, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Ν. 4555/2018, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και ώρα 17.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Στη συνεδρίαση θα παρουσιάσει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης οικονομικού έτους 2020, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργών Μάκης Κυριζίδης.

Εν συνεχεία, το τεχνικό πρόγραμμα θα εισαχθεί (διά της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου) στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 25ης Νοεμβρίου.

«Δίνουμε έμφαση στη σχολική στέγη, στις γειτονιές με μικρές παρεμβάσεις και στις συντηρήσεις, έναν τομέα που έμεινε πίσω ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα δίνουμε το στίγμα των παρεμβάσεων που επιθυμούμε στην πόλη, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα των προεκλογικών δεσμεύσεων του Δημάρχου και επιβραβεύθηκαν στις αυτοδιοικητικές κάλπες. Τέλος βασική προτεραιότητά μας είναι η συνεχής αναζήτηση Ευρωπαικών και εθνικών πόρων, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν όσα "πρέπουν" στην Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.