Skip to main content

Δημόσια συγγνώμη από Μίροσλαβ Στοχ και σύνθημα για τελικό

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εξήγησε τους λόγους που καταφέρθηκε κατά του προπονητή του και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση.

Αρχικά ζήτησε συγγνώμη και στη συνέχεια έδωσε σύνθημα για πρόκριση στον τελικό επί του Ολυμπιακού. Ο Μίροσλαβ Στοχ, μετά τα διαδικτυακά... καρφιά προς τον προπονητή του, Άμπελ Φερέιρα (σ.σ: καταφέρθηκε εναντίον του, λόγω της θέσης που τον επιλέγει να αγωνιστεί), προχώρησε σε δημόσια απολογία, εξηγώντας ότι η θέση του είναι δύσκολη.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να απολογηθώ στον προπονητή και την ομάδα. Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό, αλλά όλοι ξέρουν την κατάσταση μου, η οποία είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Με κατέκλυσαν πολλά συναισθήματα και σκέψεις. Μάλλον, όμως, δεν ήταν η καλύτερη απόφαση να εκφραστώ έτσι. Ζητώ ξανά συγγνώμη γι' αυτό κι ελπίζω να μη δημιούργησα μεγάλο πρόβλημα, πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε, έγινε. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε και να πάμε παρακάτω, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό».

Οσον αφορά για το τί οφείλει να κάνει η ομάδα του, για να ξεπεράαει το εμπόδιο της ομάδας του Πειραιά, είπε:

«Πρέπει να παίξουμε καλά, για να μην χάσουμε. Έχουμε μικρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά θα δούμε αν λειτουργήσει τελικά ως τέτοιο ή θα γίνει μειονέκτημα. Ελπίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, επειδή πλέον δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Οπότε ο μόνος τρόπος να κατακτήσουμε τίτλο, είναι το Κύπελλο. Έχουμε σημαντική ευκαιρία και ελπίζω να τα καταφέρουμε».