Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020
x

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 14 ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse η Νέα Δημοκρατία προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 38% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 24%.

Με 24 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, η κοινή γνώμη φαίνεται να δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση για το πανεπιστημιακό άσυλο και τον αντικαπνιστικό νόμο.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται με 38% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 24%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4% και το ΜέΡα25 με 3,5%.

Ενδεικτική είναι η παράσταση νίκης όπου 7 στους 10 δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, έναντι μόλις 17% που εκτιμούν ότι θα έβγαινε πρώτος σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 45% έναντι 26% του Αλ. Τσίπρα.

Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση η κοινή γνώμη δείχνει να αισιοδοξεί για την πορεία των πραγμάτων. Το 63% εκτιμά ότι σε γενικές γραμμές τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση τους τελευταίους έξι μήνες.

Για τον νέο νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο το 66% συμφωνεί έναντι του 23% που διαφωνεί. Τέλος, το 75% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ