Skip to main content

Δημοτικό ΔΕΛΑΣΑΛ:2η θέση στον διαγωνισμό «Κάν’ το ν΄ ακουστεί»

Οι μαθητές ετοίμασαν το δικό τους ραδιοφωνικό μήνυμα, ως έμπειροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος

Ο πλανήτης κινδυνεύει και οι μαθητές της Δημοσιογραφικής Ομάδας του Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» δεν μπορούν να «μένουν με τα χέρια σταυρωμένα».

Ετοίμασαν το δικό τους ραδιοφωνικό μήνυμα, ως έμπειροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν όχι μόνο τους συμμαθητές και τους γονείς τους αλλά και όλους τους ακροατές τους, ώστε να προφυλάξουμε τον πλανήτη μας!

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020, προβλήθηκε, στο κανάλι της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης ΕΡΤ 3, η Τελετή Βράβευσης για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί», στον οποίο συμμετείχε η Δημοσιογραφική Ομάδα του Σχολείου μας.

Για τη συμμετοχή της, απέσπασε το 2ο Βραβείο, ανάμεσα σε 210 συμμετοχές από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια. 

Την Τελετή χαιρέτισαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, η Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, κ. Αθηνά Μιχαηλίδου-Ευριπίδου και ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, κ. Πάνος Κουάνης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της Δημοσιογραφικής μας ομάδας για την προσπάθειά τους, αλλά και στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς της ομάδας, κ. Μπαλακανάκη Μαρία και κ. Παπαδοπούλου Ιουλία, για την οργάνωση της συμμετοχής μας στον διαγωνισμό και την καθοδήγηση των παιδιών.