Skip to main content

Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης:Βράβευσε τους αθλητές του Ταεκβοντό και την Κ17 του ΠΑΟΚ

Οι αθλητές του Ταεκβοντό βραβεύτηκαν για την κατάκτηση 138 μεταλλίων και η Κ17 του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League

Τους αθλητές και προπονητές του Ταεκβοντό και της ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ17 για τις διακρίσεις που έφεραν στην πόλη βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του Ταεκβοντό βραβεύτηκαν για την κατάκτηση 52 χρυσών, 42 αργυρών και 44 χάλκινων μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF - 2022, που διεξήχθη στο Πόρεκ της Κροατίας και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κ17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

«Είναι τιμή μας να έχουμε ανθρώπους εδώ που τιμήσανε την πόλη», τόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης.

«Ευχαριστούμε για τη βράβευση είναι ιδιαίτερη στιγμή και για τα παιδιά και για εμάς. Ο αθλητισμός είναι για να φέρνει μόνο χαρές», δήλωσε ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Κ17 Πέτρος Τσιαπακίδης.

«Πάντοτε η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι υποστηρικτής του Αθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές, στους αθλητές και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά μας», σημείωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Ελλάδος Δημήτρης Καγιαμπίνης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κι ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Νίκος Ζεϊμπέκης.