Skip to main content

Πρώην δήμαρχος έκοψε τις φλέβες του στο δημοτικό Συμβούλιο

Μετά από το περιστατικό έφυγε από την αίθουσα και με το δίκυκλο του κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Κλήθηκε και η αστυνομία.

Φωνάζοντας «αξιοπρέπεια» ο πρώην δήμαρχος Αστακού και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου, έκανε φλεβοκέντηση γεμίζοντας με αίμα τοίχους της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει το agriniopress, ο κ. Στάικος μετά από το περιστατικό έφυγε από την αίθουσα και με το δίκυκλο του κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην αίθουσα επικράτησε πανικός και κλήθηκε η αστυνομία. Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ο κ. Στάικος επεχείρησε να κάνει πάλι φλεβοκέντηση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ωστόσο είχε προειδοποιήσει με επιστολή του πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα επιχειρούσε και πάλι.

Όπως αναφέρει το xiromeronews.blogspot.com, στο σημείο μετέβη αστυνομία, άλλα ο κ. Στάικος είχε ήδη αποχωρήσει.

Ο κ. Στάικος είχε απειλήσει να κάνει το ίδιο σε προηγούμενη συνεδρίαση στις 19 Οκτωβρίου, αλλά αυτό είχε αποφευχθεί την τελευταία στιγμή. Σε επιστολή του όμως την επόμενη μέρα, προειδοποίησε ότι θα το κάνει στην επόμενη συνεδρίαση και χθες έκανε την απειλή του πράξη.

Η επιστολή

Σε επιστολή του μετά την πράξη του, ο κ. Στάικος, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο Στάικος κρατάει τον λόγο του. Και αλίμονο σε αυτόν που θα του θίξει την Αξιοπρέπειά του. Ανοχή τέλος.!!!

Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να εξαπατούν τον λαό με ψέματα και να κλέβουν Δημόσιο Χρήμα.

Εγώ Επειδή δεν ανήκω σε καμιά από τις δυο κατηγορίες, σεβόμενος ως το ιερό Ευαγγέλιο των Χριστιανών και τον Λαό και το Δημόσιο Χρήμα, γι' αυτό και στις τρείς θητείες μου δεν βρέθηκε ένας από την πιάτσα να πει πως έκλεψα μία δραχμή ή ένα ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το μεγάλο, αξεπέραστο και χρήσιμο έργο για την κοινωνία έργο, το οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες, οι όποιοι με τίμησαν τρείς φορές με την ψήφο τους.

Είναι σε όλους γνωστό πως στην περιοχή μας εδώ και μια 20ετία οι εκλογές γίνονται με εξαγορές συνειδήσεων (το είχε αναφέρει και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Κανέλη).............»