Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΥΦΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παλεύουμε με ανθρώπους που ξοδεύουν πολλά χρήματα και έχουν χορηγούς, εμείς από την άλλη έχουμε τις ιδέες, είπε ο κ. Νυφούδης.

Πλήθος κόσμου έδωσε χθες το βράδυ δυναμικό παρών στο πάρτι της «ΠΟΛΗχρωμης» Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Ανφάν Γκατέ.

Παρουσία και του Σταύρου Θεοδωράκη, μιας και πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Νυφούδης ορκίστηκε βουλευτής του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ», δόθηκε το μήνυμα πως η «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη έχει όλες τις δυνατότητες να περάσει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Παλεύουμε με ανθρώπους που ξοδεύουν πολλά χρήματα και έχουν χορηγούς, εμείς από την άλλη έχουμε τις ιδέες. Έτσι όπως είναι πολυδιασπασμένο το εκλογικό σώμα και η παραμικρή προσπάθεια είναι τελικά σημαντική και πρέπει μέχρι το Σάββατο το βράδυ να δουλέψουμε σκληρά και να καταφέρουμε να περάσουμε στη δεύτερη Κυριακή. Κατά ένα περίεργο τρόπο από τη στιγμή που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε τα πράγματα πάντα μας «πηγαίνουν», γίνονται για εμάς... από το γεγονός ότι ο Γιάννης Μπουτάρης επέλεξε να μην είναι υποψήφιος ξανά μέχρι το ότι ορκίστηκα βουλευτής» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νυφούδης.

Αν και βουλευτής πλέον, εξακολουθεί να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «ΠΟΛΗχρωμης» Θεσσαλονίκης τονίζοντας χαρακτηριστικά «εγώ είχα την εσωτερική επιθυμία να στηρίξω τον Σπύρο Βούγια σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε δύο χρόνια πριν όταν όλοι λέγαμε πως ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, αλλά ο Σπύρος κάνει αυτή την προσπάθεια για να καταφέρουμε να υπάρχει μία συνέχεια από τη σημερινή προοδευτική διοίκηση του Μπουτάρη, που άλλαξε τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, και νομίζω πως η δική μου συμμετοχή ήρθε την κατάλληλη στιγμή , τότε που έπρεπε να του δώσω δύναμη να προχωρήσουμε».

Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαΐου στο Ολύμπιον.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ