Skip to main content

Δυναμική παρουσία της DataScouting στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP

Το 47ο World Media Intelligence Congress ήταν το μεγαλύτερο συνέδριο από την ίδρυση της FIBEP το 1953 με περισσότερους από 300 σύνεδρους.

H DataScouting συμμετείχε και φέτος στο παγκόσμιο συνέδριο της Ομοσπονδίας FIBEP στη Βιέννη, 17-20  Νοεμβρίου.

Το 47ο World Media Intelligence Congress ήταν το μεγαλύτερο συνέδριο από την ίδρυση της FIBEP το 1953 με περισσότερους από 300 σύνεδρους απ’ όλο τον κόσμο και 70 ομιλητές.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και στελέχη της DataScouting. H κα Σοφία Καρακεβά, CMO, παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων σχετικά με την αγορά του media monitoring σε Αυστραλία και Αμερική.

Ο Σταύρος Βολογιαννίδης, ιδρυτής της DataScouting συμμετείχε στο πάνελ για τις τεχνολογικές εξελίξεις, το artificial intelligence και semantics και το ρόλο που διαδραματίζουν στο χώρο του media monitoring. Η DataScouting στήριξε το συνέδριο της FIBEP ως Congress Partner και συμμετείχε και ως εκθέτης με τις λύσεις λογισμικού που διαθέτει για print και broadcast media monitoring παρουσιάζοντας τα νέα εργαλεία logo detection, ad monitoring και music tracking.

Επιπλέον η Καρακεβά έλαβε τιμητικό βραβείο για την εξαίρετη συνεισφορά της στη FIBEP (honorary award for outstanding achievement) και είναι πλέον μία από τους επτά νεοεκλεγέντες αντιπροέδρους της FIBEP. Τη νέα ομάδα συμπληρώνουν οι: Sean Smith (iSentia, Αυστραλία / Νέα Ζηλανδία), Johna Burke (BurrellesLuce, Αμερική), Aseem Sood (Impact Research & Development, Ινδία), Christophe Dickès (Kantar Media, Γαλλία), Magdalena Horanska (MCA Grupa/Netwon Media, Αδριατική/Τσεχία) και Oresti Patricios (OrnicoGroup, Νότια Αμερική). Νέος πρόεδρος της FIBEP εξελέγη ο κ. Alexis Donot, CEO, Argus de la Presse, Γαλλία. Γενικός Γραμματέας της FIBEP παραμένει ο κ. Florian Laszlo, CEO, Observer, Αυστρία.

Για πληροφορίες σχετικά με τη FIBEP – www.fibep.info
Για πληροφορίες σχετικά με το 47o World Media Intelligence Congress – www.wmicongress.com
Για πληροφορίες σχετικά με τη DataScouting – www.datascouting.com