Skip to main content

Δυναμικό «παρών» από τον ΠΑΟΚ στο συνέδριο της ΕΣΗΜΕΤ

Οι νομικοί Μαυρομάτης-Νίκας έκαναν μια παρουσίαση σχετικά με τις δράσεις στις οποίες έχει προβεί ο «Δικέφαλος» για την προστασία του σήματός του

Δυναμική ήταν η παρουσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της DIMERA GROUP στο 2ο Συνέδριο της Ένωσης Σηματούχων Εταιρειών με θέμα την «Παραβίαση της Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας από το διαδίκτυο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, σε ένα σημαντικό συνέδριο, το οποίο την έναρξή του κήρυξε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, ο «Δικέφαλος» ήταν η μοναδική αθλητική εταιρεία που έδωσε το παρόν δίπλα σε μεγάλες εταιρείες όπως αυτές της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και ο όμιλος Forthnet και η Microsoft.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η DIMERA GROUP εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς Αχιλλέα Μαυρομάτη και Παναγιώτη Νίκα, οι οποίοι ήταν εκ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου κάνοντας μία παρουσίαση σχετικά με τις δράσεις στις οποίες έχει προβεί ο ΠΑΟΚ για την προστασία του σήματός του.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο άντρες αναφέρθηκαν εισαγωγικά στην ιστορία και την εξέλιξη του σήματος του ΠΑΟΚ, τόσο από τον ερασιτέχνη όσο και από την ΠΑΕ. Στην συνέχεια μίλησαν για την οργάνωση του δικτύου εμπορικής εκμετάλλευσης, τόσο μέσω από τα καταστήματα του ΠΑΟΚ, όσο και μέσω του eshop, καθώς και για τις προσπάθειες καταπολέμησης του παρεμπορίου και των παρανόμων προϊόντων σε χονδρική, λιανική και ηλεκτρονική αγορά.

Παράλληλα στάθηκαν και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μέσα από διάφορες ενέργειες να εξαπλώνει το δίκτυο του, ώστε να ευαισθητοποιηθεί και να στραφεί στην αγορά αποκλειστικά αυθεντικών προϊόντων.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να συμμετέχει σε ανάλογες ενέργειες προκειμένου μέσω από την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες εκτός αθλητισμού να αποκτήσει γνώση και εμπειρίες για να αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.