Skip to main content

Δυναμικό «παρών» ετοιμάζει η ΡΑΕ στο forum του ΤΑΙΠΕΔ στη Θεσσαλονίκη

«Θα απαιτήσουμε να ακουστεί και η δική μας φωνή. Θα είμαστε εκεί, στον κ. Πιτσιόρλα», είπε η επικεφαλής της ΡΑΕ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

«Σκούρα» αναμένεται να τα βρουν οι αρμόδιοι του ΤΑΙΠΕΔ και ο πρόεδρός του, Στέργιος Πιτσιόρλας, στην προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου (forum) για το σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων ακινήτων του Ταμείου στη Θεσσαλονίκη.

Αιτία είναι η αντίδραση που αναμένεται να συναντήσουν από όσους αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις στην πόλη, οι οποίοι ετοιμάζονται να... συμμετάσχουν δυναμικά στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα, Δέσποινας Χαραλαμπίδου, σε σχετική ερώτηση της Voria.gr: «Ως περιφερειακή παράταξη της Κεντρικής Μακεδονίας θα καλέσουμε όλους τους φίλους και τα μέλη μας, όπως και τους πολίτες που έδωσαν μάχη για την απόδοση των ελεύθερων χώρων στις τοπικές κοινωνίες να πάρουμε μέρος σ' αυτό το διάλογο και θα απαιτήσουμε να ακουστεί και η δική μας φωνή σε αυτό το forum. Θα είμαστε εκεί, στον κ. Πιτσιόρλα...».

Τ. Τ.