Skip to main content

Δυνατοί άνεμοι στη Θεσσαλονίκη - Έως 11 βαθμούς η θερμοκρασία

Ο υδράργυρος θα δείξει σήμερα στη Θεσσαλονίκη από 1 βαθμό έως 11 βαθμούς Κελσίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από τους ανέμους.

Δυνατοί άνεμοι πνέουν από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι πρόσκαιρα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσουν στο Θερμαϊκό έως 7 μποφόρ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από τους ανέμους.

Ο υδράργυρος θα δείξει σήμερα στη Θεσσαλονίκη από 1 βαθμό έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στην Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Εύβοια αναμένονται σήμερα σποραδικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ και στο βορειοδυτικό Αιγαίο πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βορειοανατολικά, από το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από το μηδέν έως τους 12 βαθμούς Κελσίου (στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.