Skip to main content

Δυνατοί άσοι σε Γερμανία και Βέλγιο - παρολί «φωτιά» στο 15.53!

Το στοιχηματικό ταξίδι θα μας πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και της Σουηδίας, όπως και στην ανώτερη του Βελγίου και της Ελβετίας.

Αρκετές ευκαιρίες προσφέρει το κουπόνι της Κυριακής (01/08) με τη δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά. Το Betarades.gr επιστρέφει σήμερα με τέσσερα δυνατά προγνωστικά.

Το στοιχηματικό μας ταξίδι θα μας πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και της Σουηδίας, όπως και στην ανώτερη του Βελγίου και της Ελβετίας. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να δείτε όλες τις αεκ μεταγραφές καθώς και των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων στο site μας. Πάμε, λοιπόν στις αναλύσεις μας.

Προβάδισμα το Αμβούργο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί όπου στις 14:30 το Αμβούργο υποδέχεται τη Ντιναμό Δρέσδης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας με 3-1 επί της Σάλκε. Ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος τους σκορ, ενώ σημείωσαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, μετά από αυτές στα φιλικά παιχνίδια με τη Βασιλεία (1-0) και τη Σίλκεμποργκ (1-0). Ακόμη, στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες τους κράτησαν το μηδέν.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό επιθετικό Ντάφερνερ, που σημείωσε δύο γκολ, η Ντιναμό Δρέσδης επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της Ίνγκολσταντ. Προερχόταν από έξι νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια, με μοναδική εξαίρεση την ήττα (3-0) από την Ουνιόν Βερολίνου στο πιο πρόσφατο φιλικό. Διακρίνεται για την επιθετική της παραγωγή, καθώς σημείωσε 12 τέρματα στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με ψυχολογία στο παιχνίδι καθώς ξεκίνησαν με θετικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα. Το Αμβούργο, όμως, είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της, ενώ ευνοείται και από την παράδοση. Θα πάμε με το Αμβούργο -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.15.

Μπορεί η Άντβερπ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τη Jupiler League στο Βέλγιο και τη δεύτερη αγωνιστική του, με την Άντβερπ να κοντράρεται εντός έδρας στις 22:00 με την Κόρτραϊκ.

Οι γηπεδούχοι "αυτοκτόνησαν" στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ενώ προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαλίν, τελικά έχασαν με 3-2. Πλήρωσαν την αδράνεια της άμυνας τους, που είναι, άλλωστε, το αδύνατο σημείο τους, καθώς στους τρεις πιο προσφατους αγώνες δέχτηκαν έξι γκολ. Προέρχονται από ισοπαλία (0-0) στη φιλική αναμέτρηση με τη Μονακό.

Η Κόρτραϊκ έκανε το καθήκον της στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και επικράτησε με 3-0 επί της νεοφώτιστης Σεράνγκ. Αναδείχθηκε ισόπαλη στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της, με τη Χέρενφεν (2-2) και τη Λιλ (1-1). Τελευταία ήττα της αυτή (0-1) από τη Βαλενσιέν.

Η Άντβερπ θέλει να πάρει το αίμα της πίσω μετά την ήττα της στη πρεμιέρα και τον τρόπο που αυτή σημειώθηκε. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να τα καταφέρει. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.90.

Με την ποιότητα της Βασιλείας

Προχωράμε στα προγνωστικά με την ανώτερη κατηγορία της Ελβετίας, για το ματς στις 17:30 στο οποίο η Βασιλεία φιλοξενεί τη Σιόν για τη 2η αγωνιστική.

Έκαναν περίπατο οι γηπεδούχοι και στο δεύτερο παιχνίδι με την Παρτιζάνι, επικράτησαν με 2-0 και σφράγισαν τη πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με θετικό τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και στο πρωτάθλημα της χώρας τους, επικρατώντας (0-2) στην έδρα της Γκρασχόπερς. "Τρέχουν" αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στην έδρα τους, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Σιόν δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα (1-2) από την Σερβέτ. Μόλις σε ένα από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της και συγκεκριμένα στη νίκη (0-1) επί του Στρασβούργου. Μετράει δύο ήττες στους τέσσερις πιο προσφατους επίσημους εκτός έδρας αγώνες της.

Η Βασιλεία έχει την ποιότητα να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, απέναντι σε μια Σιόν που έδειξε να αντιμετωπίζει ανασταλτικά προβλήματα. Θα πάμε με το Βασιλεία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Ανώτερη η Λαντσκρόνα

Ολοκληρώνουμε την τετράδα μας με τη Superettan της Σουηδίας, όπου στην αναμέτρηση που διεξάγεται στις 18:00 για τη 14η αγωνιστική, η Βαστέρας μάχεται στο γήπεδό της με τη Λαντσκρόνα.

Σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Με πιο πρόσφατη αυτή (4-1) απο τη Νόρμπι. Αποτελέσματα που τους κρατάνε χαμηλά στην βαθμολογία, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει μόλις δεκα γκολ σε 13 αναμετρήσεις.

Την προέλασή της στο πρωτάθλημα συνεχίζει η Λαντσκρόνα, που επικράτησε με 2-0 επί της Σούντσβαλ. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε κερδίσει με 4-2 την Τρέλεμποργκ, σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ διαθέτει και την καλύτερη γραμμή κρούσης με 24 τέρματα σε 13 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι διανύουν περίοδο φόρμας και μπορούν να πετύχουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στην Βαστέρας, που προβληματίζει. Θα ποντάρουμε στο 2 (DNB) σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.