Skip to main content

Πρόταση Σαββίδη για χορηγία 5 εκατ. ευρώ στη Super League

O 57χρονος ομογενής επιχειρηματίας προσφέρει πέντε εκ. ευρώ για δύο χρόνια, πρόταση που υπερκερνά αυτές του ΟΠΑΠ αλλά και της εταιρείας Alter Ego.

Νέα πρόταση, η οποία μάλιστα είναι και η καλύτερη όλων, κατέθεσε για τη χορηγία της Super League, η εταιρεία Dimera του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

O 57χρονος ομογενής επιχειρηματίας προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, πρόταση που υπερκερνά τόσο αυτή του ιδιοκτήτη της εταιρείας Alter Ego του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και αυτή του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της Alter Ego για το ίδιο χρονικό διάστημα ανέρχεται στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, με δύο εξ αυτών για το πρώτο έτος ενώ τα υπόλοιπα 2.5 για το δεύτερο.

Με τη σειρά του, ο Οργανισμός έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη αφορά συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ, εκ των οποίων το 1.275 εκατομμύριο θα καταβληθεί τον πρώτο χρόνο ενώ από 2 εκατομμύρια θα καταβληθούν για κάθε επόμενο.

Η δεύτερη προσφορά του ΟΠΑΠ αφορά συμβόλαιο διάρκειας 2+2 ετών με τον Οργανισμό μάλιστα να έχει το δικαίωμα ν'ανανεώσει τη συνεργασία μετά τα πρώτα δύο χρόνια. Σημειώνεται ότι για την πρώτη διετία το ποσό ανέρχεται σε 3.275.000 ευρώ ενώ για τη δεύτερη σε 5.5 εκατομμύρια αντίστοιχα.