Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ

Το 12χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ - Το 10χρονο αγοράκι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης, το 12χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στον θώρακα, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε μεταξύ Βουκολιών και Συριλίου, στην έξοδο της Εθνικής του Ταυρωνίτη. Το παιδάκι δεν είναι διασωληνωμένο και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ωστόσο, εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 10χρονου παιδιού που παρασύρθηκε το Σάββατο από τα κύματα στην παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με τη naftemporiki.gr.

Το αγοράκι διασωληνώθηκε άμεσα από τους διασώστες που το μετέφεραν στο εφημερεύον Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου σταθεροποιήθηκε και από εκεί αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργου Χαλκιαδάκη στην ΕΡΤ Χανίων, το παιδάκι «έχει ένα μεγάλο εγκεφαλικό οίδημα και η κατάστασή του να είναι πολύ σοβαρή».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ